top of page

Кој компании користат SharePoint ?

Microsoft SharePoint е колаборативна платформа базирана на cloud, дизајнирана за тимска соработка. Тоа им овозможува на корисниците да споделуваат и управуваат со содржината, знаењето и апликациите, да следат верзии и историја на датотеки, да пристапуваат и синхронизираат датотеки на компјутер или Mac и мобилни уреди, да организираат вебинари кои вклучуваат страници за регистрација на присутните, потврди за е-пошта и известување, како и контрола кој и кога некој има пристап до деловните информации со безбедносни групи и сопствени дозволи. Карактеристиките вклучуваат споделување датотеки, управување со усогласеност, управување со уреди, аудио конференции и управување со содржина


Број на компании на светско ниво со број на вработени кои користат SharePoint

Индустрии кои користат SharePoint во светот


Број на компании во светот по земји кои користат Sharepoint12 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page